• Početak
  • Vijesti
  • Društvo
  • Aca Sofronijević o festivalu „Najlepši grad, najljepša pjesma“: Jedva čekamo da sviramo, biće to koncerti za pamćenje

Aca Sofronijević o festivalu „Najlepši grad, najljepša pjesma“: Jedva čekamo da sviramo, biće to koncerti za pamćenjeFoto: Jadran Trebinje/Aleksandar Milićević

– Sve je spremno. Note spremne, orkestar već stiže. Jedva čekam da sviramo. Znam da ova publika mnogo voli tu lijepu narodnu muziku.  Jedva čekam da završimo tonsku probu i da ostane za sva vremena, za pamćenje. Želim da ovo postane jedna ozbiljna manifestacija u smislu tradicionalnosti i nečega što ćemo tek da pravimo – reka je Aca Sofronijević za „Jadran Trebinje“.

Publiku očekuje na sceni veliki orkestar od 14 članova, te dva prateća vokala.

Aco3

– Aranžmani su svi posebno pripremljeni za ovaj događaj. Pjevači su i afirmisani i neafirmisani. To su vokali, koji su bili u emisiji „Nikad nije kasno“,  i Zvezde Grada, ako i još neki drugi izvođači za koje znamo da zaista vrijede, da su vrhunski pjevači, ali nisu stigli da naprave karijere – kaže Sofronijević.

Dodaje da je odabir izvođača bio jako dobar, te da je bilo jako teško odabrati izvođače, jer su svi prijavljeni, ističe, fantastični pjevači.

– Vjerujem da će publika uživati i da će svi biti oduševčjeni A ligom vrhunskih pjevača na sceni – poručuje Sofronijević.

Festival „Najlepši grad, najljepša pjesma“ počinje večeras u 21 čas, a publika će imati priliku da uživa u najljepšim narodnim pjesmama, koje će izvesti 20 izvođača, kao i u koncertu Harisa Džinovića. 

Ulaz na festival u Grad sunca  je slobodan, a koncerti počinju u 21 čas.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članciNajnovije


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga