• Početak
  • Vijesti
  • Društvo
  • Akcija „Fortress“: Uhapšena osoba za koju se sumnja da je u Tivtu, Kotoru i Podgorici prodavala heroin

Akcija „Fortress“: Uhapšena osoba za koju se sumnja da je u Tivtu, Kotoru i Podgorici prodavala heroinFoto: Ilustracija

Crnogorska policija je juče u Tivtu, realizacijom akcije kodnog naziva „Fortress“, a po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgrici, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi A.E. (48) iz Podgorice.

U saopštenju Uprave policije navodi se da je akcija „Fortress“ „usmjerena na suzbijanje ulične prodaje narkotika na području te opštine“.

 „Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je A.E. u dužem vremenskom periodu, a u više navrata na području Tivta, Kotora i Podgorice stavljao u ulični promet opojnu drogu heroin“, piše u saopštenju.

 
Dodaju da je on po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.
 

„Tokom trajanja akcije ‘Fortress’ službenici Uprave policije su izvršili sedam zaplijena opojne droge heroin ukupne težine 273 grama kao zaplijenu jednog kilograma smješe za uvećanje mase“, dodaju iz UP.

Kako su naveli ukupno su podnijete tri krivične prijave protiv tri osobe zbog sumnje da su izvršile krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, dok su protiv četiri osobe podnijete prekršajne prijave zbog izvršenih prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga