Skip to main content


Herceg Novi

Akcija policije u Herceg Novom: Privedeno više osoba zbog prodaje droge

Hercegnovska policija jutros je sprovela akciju i procesuirala više osoba, saznaje portal Dan. Akcija je usmjerena protiv osoba za koje nadležni imaju operativne informacije da se bave prodajom droge.
Hercegnovska policija jutros je sprovela akciju i procesuirala više osoba, saznaje portal Dan. Akcija je usmjerena protiv osoba za koje nadležni imaju operativne informacije da se bave prodajom droge.


Foto: Ilustracija

Osumnjičeni će biti privedeni kod državnog tužioca radi saslušanja.

Tokom akcije pripadnici hercegnovske policije oduzeli su određene predmete za koje se sumnja da su povezani sa izvršenjem krivičnog djela.

Policija je pretresla kuće i prostorije osumnjičenih.Komentari

10 Komentara
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Policija treba da objavi puna imena i prezimena uhapšenih da bi građani znali pored koga žive radi opreznosti.

Zašto bi to radili kad nisu osuđeni?
Jel treba ljudi da kažu sutra ovo su dileri droge a bila greška policije?

Zna se ko su odavno..

Ko su? Recite ko su ako znate.

Pa ko su ti famozni narko dileri? Ceo H.Novi ih zna. Otac malo u zatvoru (malo pušten da nas disciplinuje), a onda sin preuzima biznis. Rieka ima svoj tok i samo se malo širi po meandrima. Ispred moje zgrade narko-leglo. Kome da prijavim? Njihovim sponzorima, ili policajcu koji čeka penziju? Zgrade sa opranim novcem niču na sve strane. Gdje si sada Dritan?. Loviš u mutnom podzemlju i imaš četu botova koji kliču: ‚‚Može URA‚‚. Kad nema države i ovakvi sitni lupeži nam kolo vode. Malo su u SPUŽ-u, a malo na slobodi, Čisto da bi komšiluk disciplinovali. Prokužen si Dritane, ti si MAKRO svih zala, a jedini ti je takmac M. Đukanović. Sve gori od goreg. Neka Vam je na čast i spas braćo Srbi. OPAMETITE SE!

Koji srbi,u hn si decko.

U Herceg Novom žive i Srbi.
Ili si ti promašio neku temu?

U Herceg novom dominantno zive Srbi,a popis mora biti pa cete vidjet ko zivi najvise u Herceg novom!Mada doslo je svega i svacega odje…Vise i nema novljana,ili eu pomrli ili odselili!Ostale babe i djedovi

A ko je to u Hn?3 crnogorca i dva hrvata???Vidimo po glasovima u Cijeloj Crnoj Gori ko je sta!U Hn dps sa svim ostalim satelitima ima 4000 glasova,pd toga su 1000 Romi,ovi sto su nedje zaposleni pa moraju i na sastancima im isprani mozgovi,i naravno glasaci koji nisu pravoslavne vjere i ovi sto prodaju drogu za njih,drze firme pa moraju da daju pare za kampanje da im nebi zatvorili sve sjutri dan…A zna se vise sve…Nije niko odje sa drva pao!

Sve ste u pravu,samp.mi nije jasno sto ne pominjete Becica o demokrate,oni prave koaliciju sa tom urom i milu su dali glasove u drugom krugu za predsjednika bar 30 posto nj8mih,to je cista matematika!!!BECIC I DEMOKRATE SU GORI STO PUTA OD URE!!!


Povezani članci