Tivat World Music Festival završava se večeras

Albaluna i Naked večeras na stejdžu La Roche

Poslednjeg dana 6. Tivat World Music Festivala (TWMF), program će početi u 18 sati otvorenom panel diskusijom na temu “World music” u Atrijumu Buća. Učestvovaće etnomuzikolog dr Rastko Jakovljević , teoretičarka muzike Vanja Vukčević, direktorica CZK Tivat Dijana Sindik, bivša članica benda Džanum Milena Gezović, članovi benda Naked i umjetnički direktor Tivat World Music Festivala Dalibor Ševaljević. Biće interesantna za muzičare i bendove koji žele svoj rad da prošire van granica Crne Gore i Balkana, pa su pozvani svi muzički stvaraoci koji žele da prošire svoje vidike i znanja.


Albaluna

Fokus će biti na metodama stvaranja i održivosti “world music” bendova i značaja koji oni imaju  za svaku državu. To će biti prva diskusija tog tipa u Crnoj Gori, koja će pružiti informacije što je to “world music” i na koji način crnogorski “world music” zvuk može da se plasira van granica Balkana.

Nakedband iz Beograda nastupiće na stejdžu La Roche u 20.30, a u 22 sata će zaprašiti Albaluna iz Portugala, koju tivatska publika pamti po koncertima na TWMF-u 2019. godine. Učenici Muzičke škole nastupiće ispred hotela “Kamelija” u 19 sati.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga