Vođeni razgovori o mogućnostima saradnje

Australijski diplomata posjetio luku Kotor

Danas je luku Kotor posjetio zamjenik Ambasadora, Prvi Sekretar i Konzul Australije gospodin Filip G. Anderson, navodi se u saopštenju luke Kotor.
Danas je luku Kotor posjetio zamjenik Ambasadora, Prvi Sekretar i Konzul Australije gospodin Filip G. Anderson, navodi se u saopštenju luke Kotor.Prijem za g-dina Andersona sa saradnicima su u Upravnoj zgradi koncesionara luke Kotor privrednog društva „Luka Kotor“ A.D. Kotor  upriličili predstavnici koncesionara Predsjednica Odbora direktora g-đa Ljiljana Popović Moškov, članica Odbora direktora Desanka Ilić, VD Izvršnog direktora Milko U. Krvavac sa saradnicima.

Na sastanku su vođeni razgovori o mogućnostima saradnje „Luka Kotor“ A.D. Kotor i australijskih kompanija koje su zainteresovane za dovođenje nautičkih turista u Kotor i Crnu Goru kao turističku destinaciju, stanju u poslovanju nakon svjetske kovid krize, te okolnostima i planovima i mjerama koje su sprovođene tokom trajanja pandemije COVID-19.

Iskazana je obostrana spremnost i zainteresovanost za unapređenjem saradnje u oblasti razvoja destinacije kao i predstavljanja luke Kotor i Kotora na australijskom tržištu u okviru saradnje i programa koju Ambasada Australije zajedno sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore može prezentovati potencijalnim turistima obje zemlje.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga