Beogradski sindikat gostuje u Herceg Novom
Posle trijumfalnog koncerta na prepunom beogradskom Tašmajdanu, kada ni kiša nije uspela da poremeti veličanstvenu atmosferu, kada je preko deset hiljada posetilaca „svi ko jedan“ zajedno sa bendom, puna tri sata pevalo svaki stih njihovih legendarnih pesama, najveća beogradska koncertna atrakcija stiže u Crnu Goru.

Za koncert „Beogradskog sindikata“ u Herceg Novom i u celoj Crnoj Gori vlada izuzetno veliko interesovanje, a očekuje se i dolazak velikog broja posetilaca iz Srbije i Republike Srpske, pogotovo što se koncert održava sredinom avgusta u sred turističke sezone. Nesumnjivo je da će Kanli kula biti suviše mala da primi sve zainteresovane da prisustvuju „sindikalnom treningu“, kako članovi „Beogradskog sindikata“ nazivaju svoje koncerte.

Osim legendarnih pesama, koje su obeležile celu jednu epohu, „sindikalci“ će, kao i na Tašmajdanu, publiku počastiti i sa serijom najnovijih hitova poput „Ljubav u inat“, „Među zvezdama“, „Moja sudbina“, „Stara garda“ sa Nikolom Rokvićem i „I dalje kidam“ hit pesmom iz filma „Zlatni dečko“.

Frontmen „Beogradskog sindikata“ Feđa Dimović, koji se odmara sa porodicom na Crnogorskom primorju, kaže da sa velikim nestrpljenjem očekuje koncert u Herceg Novom; „Posebno me oduševljava fantastični ambijent Kanli kule, tako da ćemo imati sve uslove da ponovimo energiju i atmosferu Tašmajdana, ali u jednom mediteranskom ambijentu kakav ima samo naša prelepa Boka. Izuetno će biti i to što će, zahvaljujući turističkoj sezoni, koncertu moći prisustvovati naši ljudi iz svih naših krajeva koji leto provode na Crnogorskom primorju. Ikoristiću priliku da pozdravim i pozovem na koncert naše prijatelje iz cele Crne Gore – Podgorice, Nikšića, Pljevalja, kao i obližnjeg Trebinja. Siguran sam da ćemo svi zajedno napraviti koncert koji će se godinama pamtiti i spominjati“.
Znači, 10. avgusta, na Kanli kuli, u Herceg Novom na velikom „sindikalnom treningu“ Beogradskog sindikata SVIZAJEDNO!!!Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services