Skip to main content


Budimir Krstović poručio iz zatvora: Neko iz policije dojavio da stiže kokain, pa onda mene lažno optužili za šverc, a nalogodavci su na sigurnom!
Krstović je u pismu najvišim državnim službenicima, u čiju sadržinu smo imali uvid, naveo da je neko iz crnogorske policije znao da se u njegovom kontejneru sa bananama nalazi kokain i da je na kraju odlučeno da se na njega i njegovu ćerku Marinu svali sva krivica za šverc 1.400 kilograma kokaina.

Nadalje, Krstović u pismu ističe da je ta informacija došla do lica za koja je bio i namijenjen tovar, koja su nakon dobijene informacije od istog odustali.

Krstović ističe da za više od dva mjeseca koliko je u pritvoru niko iz Luke Bar, Carina i broda koji je prevozio tovar sa kokainom nije ispitan u ovom procesu, te da se sva krivica želi pripisati isključivo njemu i njegovoj ćerci koji su jedini privedeni i ispitani.

On navodi da su njegova ćerka i zaposleni u firmi San Francisko d.o.o. redovno prošli poligraf i da mu najteže pada što je njegova ćerka Marina etiketirana kao najgori kriminalac.

Takođe, Krstović naglašava da nisu birali nijedan od tri kontejnera banana , već su odabrali bilo koji, te da je policija u njima našla rezervnu plombu što, kako tvrdi, samo dokazuje da je neko trebao da “skine” robu u Baru, a banane bi kao što je bio slučaj i do tada došle njemu.

Međutim, Krstović dodaje, nalogodavci za koje je bio namijenjeno 1.400 kilograma kokaina su nakon dojave odustali od svoje robe koja je na kraju završila u njegovom tovaru sa bananama.

Firma i dalje posluje

Iako je on zatvoren zbog optužbi za šverc cigareta njegova firma San Francisko d.o.o. preko koje se, kako tvrde nadležni odvjala ta kriminalna aktivnost, i dalje radi. Takođe, istoj je produženo carinsko skladištenje za 2022. godinu.

Knežević potvrdio da je primio Krstovićevo pismo

Predsjednik Odbora za bezbjednost Milan knežvić potvrdio je za BORBU da je primio pismo od Budimira Krstovića, ali nije želio da daje nikakav komentar povodom toga.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci