• Početak
  • Vijesti
  • Društvo
  • Doček Nove godine u Kotoru uz Zdravka Čolića, opravdao očekivanja, veselje trajalo do zore

Veselje trajalo do zore

Doček Nove godine u Kotoru uz Zdravka Čolića, opravdao očekivanja, veselje trajalo do zore

Na dočeku Nove 2023. na glavnom gradskom trgu – Trgu od oružja u Kotoru, sinoć je pred hiljadama obožavalaca nastupio Zdravko Čolić.
Na dočeku Nove 2023. na glavnom gradskom trgu – Trgu od oružja u Kotoru, sinoć je pred hiljadama obožavalaca nastupio Zdravko Čolić.


Foto: Ranko Maraš

Koncert uz poznate hitove slavnog pjevača, počeo je u 23 časa i završio se u 1 i 45 poslije ponoći, a prethodio mu je nastup lokalnog sastava Toć.

Sugrađankama i sugrađanima i gostima iz drugih gradova, koji su odlučili da Novu godinu dočekaju u Kotoru, čestitke je sa bine u ponoć uputio predsjednik opštine Vladimir Jokić.

Inače, na glavna gradska vrata se nije moglo ući već od 21 sat, pa se veliki broj ljudi veselio ispred  Starog grada prateći dešavanja putem video bima.

Veselo je bilo i na ostalim gradskim trgovima, gdje je fantastična atmosfera, kakva se može doživjeti samo u okruženju kotorskih palata, crkava i bedema, bila sve do ranih jutarnjih sati.

Organizatori dočeka bili su Turistička organizacija Kotor i Opština Kotor.

Lokalni javni emiter Radio Kotor još jednom svim slušateljkama i slušaocima želi srećnu i uspješnu 2023. godinu.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services