Skip to main content


Potraga za dječakom nastavlja se sjutra

(FOTO) Pronađeno tijelo djevojčice, za dječakom se još traga

Tijelo djevojčice koja je ispala iz automobila, koji se prije dvije noći, survao u provaliju pronađeno je na oko tri kilometra od mjesta udesa, saopštio je za Portal Dan direktor Regionalog ronilačkog centra Bijela Vesko Mijajlović.
Tijelo djevojčice koja je ispala iz automobila, koji se prije dvije noći, survao u provaliju pronađeno je na oko tri kilometra od mjesta udesa, saopštio je za Portal Dan direktor Regionalog ronilačkog centra Bijela Vesko Mijajlović.Nju su pronašli spavari koji su pretraživali rijeku sa rafterskim čamcima.

– Splavari su nam javili da je rijeka tokom zadnjih sat vremena puno bistrija nego što je to bila tokom cijelog dana, naveo je on.

Potraga za nestalim dječakom nastavlja se sjutra.

Podsjetimo, ronioci Regionalnog ronilačkog centra Bijela jutros su oko devet časova nastavili potragu za djecom koja su stradala u saobraćajnoj nesreći sa majkom.

Mijajlović ističe da su im pomoć ponudili predsjednica Opštine Kolašin Marta Šćepanović i Nebojša Vuksanović.

– Imamo obećanje od Marte Šćepanović da će biti zaustavljene sve mašine koje rade na Tari i koje umnogome dovode do zamućenja rijeke. Nadamo se da će se voda izbistriti i biti bolji uslovi za pretragu – kaže Mijajlović

 Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci