• Početak
  • Vijesti
  • Društvo
  • Haris Džinović za Adria-Jadran: „Trebinje ima nenadmašivu hercegovačku ljepotu“

Haris Džinović za Adria-Jadran: „Trebinje ima nenadmašivu hercegovačku ljepotu“Foto: Jadran Trebinje / Aleksandar Milićević

Velika regionalna muzička zvijezda za Adria –Jadran kaže da su ovakvi festivali prava prilika za nove muzičke nade da se predstave publici.

“Mislim da je Festival narodne muzike sigurno nešto što će iznjedriti nove mlade talente, koji će se dobro baviti muzikom. Ovakvi festivali su od velikog kulturološkog značaja”, kazao nam je Haris.

Džinović kaže da se uvijek raduje novom nastupu i druženju sa publikom, te da je sa nestrpljenjem očekivao i druženje sa trebinjskom publikom.

“Ja sam pola Trebinjac, pola Sarajlija, djedovina mi je ovdje, tako da je Trebinje meni jedan poseban dio srca”, objašnjava Džinović.

Kralj meraka nam je otkrio da ga za ove krajeve vežu lijepe uspomene i da Trebinje za njega je imalo i imaće nenadmašljivu ljepotu.
Haris7

I večeras je veče rezervisano za dobru muziku, Trebinjce i goste zabavljaće 20 novih muzičkih zvijezda i legendarni Zeljko Samardžić.

Prvi festival narodne muzike „Najlepši grad, najlepša pjesma“,  održava  se u Gradu sunca u organizaciji je  „Adria Jadran“ medijske grupe, u saradnji sa Radiom S, a pod pokroviteljstvom Telekoma Srbija.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga