Skip to main content


Herceg Novi na Sajmu turizma u Beogradu: Veliko interesovanje na štandu, koncertom Bojana Marovića najavljen novi festival “Naše more, naše skale”FOTO: TO Herceg Novi

Koncert Bojana Marovića organizovan je u saradnji Opštine Herceg Novi i lokalne Turističke organizacije sa Adria TV i Radiom S.
Direktor Herceg Novi Tourism Board – Turistička organizacija Herceg Novi, Đorđe Stanojlović kazao je da će “Naše more, naše skale” biti svojevrsno oživljavanje festivala “Sunčane skale”, koji je bio brend Herceg Novog i razlog više da se gosti rado vraćate Herceg Novom.

 “Herceg Novi je grad kulture, muzike, festivala, i ovo je samo jedan šaraf u svemu tome i nadam se da će dodatno podići svijest o Herceg Novom kao o važnom turističkom mjestu i destinaciji koja će biti nezaobilazna za goste kako iz regiona, tako i iz ostatka svijeta”, poručio je Stanojlović.

djordje3

Festival Naše more, naše skale će biti održan od 27. do 29. juna ove godine, u organizaciji Adria TV i Radija S.

“Sa njima smo uspostavili sjajnu saradnju koja će biti oslonac kako medijskog prezentovanja Herceg Novog, tako i generalno u kreiranju festivalske politike grada”, zaključio je Stanojlović.

djordje2

Muzička zvijezda čiji koncert je obilježio jučerašnji sajamski dan, Bojan Marović, zahvalio se Adria TV, Radiju S, Telekomu Srbije i Opštini Herceg Novi, kao i Turističkoj organizaciji grada.

“Mi smo svi počeli iz Heceg Novog, sa festivala, tako da smatram da smo dužni da budemo rame uz rame sa svima i da to ide svojim tokom”, poručio je Marović.

 Turistička organizacija Herceg Novi od 24. do 27. marta nastupa na 43. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. Najznačajnija manifestacija ovog tipa u regionu ove godine se održava pod sloganom “Između planina i mora”. Na zajedničkom štandu, Herceg Novi, Tivat i Kotor prezentuju ponudu Boke kotorske za predsezonu i ljetnju sezonu.

Tokom četiri dana trajanja događaja na Beogradski sajam – zvanična strana, Herceg Novi predstavlja: aktivni, kulturni i vjerski turizam, muzičke i sportske manifestacije, prirodne ljepote, planinu Orjen, poluostrvo Lušticu, kulturno istorijsko nasljeđe, vodene sportove i najavljuje dva nova festivala.

U subotu, 26. marta, turističke organizacije Herceg Novog, Tivta i Kotora organizuju gastro-muzički događaj pod nazivom „Gušti Boke“, a u ponudi će biti delicije autentične za ova tri grada uz nastup klape Kastel Nuovo. Gosti na štandu tog dana biće predstavnici medija, agencija i turoperatora, regionalne muzičke zvijezde i glumci, te brojni prijatelji gradova Boke. Danas i sjutra štand Herceg Novog posjetiće i predsjednik Opštine, Stevan Katić.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci