Skip to main content


Imamo plan za svaki stan!Novi Volvox

Novi Volvox, u saradnji sa Addiko bankom AD Podgorica, od danas, u svom maloprodajnom salonu u ulici Vojislavljevića  br.91 (magistralni put kroz Dahnu/Zabjelo) u Podgorici, omogućava kupovinu kompletnog materijala za renoviranje stana na čak 60 mjesečnih rata.

Ukoliko već dugo razmišljate o renoviranju stana ili kuće, idealna prilika za to je upravo sada kada imate mogućnost da sve što je potrebno pronađete na jednom mjestu i kompletan materijal kupite za samo 79€ mjesečno.

Procjena cijene rađena je na primjeru stana površine 50m2 a u cijenu su uključeni: blind sigurnosna spoljna vrata, sva sobna vrata, parket, materijal za krečenje u osnovnoj bijeloj boji, sve keramičke pločice, česme, bojler, ugradni vodokotlić, tuš paravan, tuš baterije i sve ostale sanitarije za kupatilo, fuge, ljepilo, lajsne.

Iskoristite priliku da sve što je potrebno za vaš stan ili kuću kupite na jednom mjestu i platite u ratama.

U našem salonu zatražite konkretnu ponudu za vaš stan, jer imamo plan za svaki stan.

Kupac ne mora biti klijent Addiko banke da bi mu kredit bio odobren.

Dobro došli!

Baner uz PR clanak

Kreditiranje posredstvom Addiko banke AD Podgorica, reprezentativni primjer za konkretnu ponudu:

Za ukupan iznos kredita od 4.740 EUR i rok otplate 60 mjeseci, kamatne stope na godišnjem nivou iznose: nominalna kamatna stopa (NKS) je 0,01%, efektivna kamatna stopa (EKS) 0.03%. U obračun efektivne kamatne stope (EKS) uključena je nominalna kamatna stopa, jednokratna naknada za obradu kredita od 0% iznosa kredita (0 EUR), naknada za 1 mjenicu (2 EUR), naknada za upit u Kreditni registar CBCG (RKB) (0 EUR). (Ukupno 3,18 EUR). Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 4.743,18 EUR, dok je iznos mjesečnog anuiteta 79,02 EUR. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate i ostalih naknada u vezi sa odobrenjem kredita. Obavezno sredstvo obezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenje korisnika kredita. Novi Volvox će za svoje kupce cijenu odabranog materijala na profakturi umanjiti za iznos od 4 eura, koliko iznosi maksimalan iznos koji po osnovu ukupnih troškova kredita može nastati.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci