Inspekcija odbacila prijave: Jadran Novi u potpunosti ispravan!Ilustracija – Foto: Freeimages.com

Ovo nije samo naš zaključak nego i državnih organa. Ovdje prvenstveno mislimo na Upravu za inspekcijske poslove i inspektorku Aleksandru Mustur, inače suprugu visoko pozicioniranog lokalnog političkog funkcionera, koja je na poziv doskorašnjih radnika Radija Jadran došla u firmu, pogledala cjelokupnu dokumentaciju i zaključila da prijava nema osnova. Takođe, konstatovala je da je poslovanje kompanije u potpunosti u skladu sa crnogorskom zakonskom regulativom.

Naravno, svako ko ne vjeruje nama, potvrdu može dobiti od Uprave za inspekcijske poslove. Samo izvolite.

Takođe, radne knjižice (za koje su neki tvrdili da ih krijemo) su vraćene radnicima, koji su sistematizacijom radnih mjesta bili višak. Oni koji su najviše negodovali zbog otkaza posljednja četiri mjeseca nijesu uradili niti jedan ozbiljniji članak, a kamoli istraživačku priču. I ove tvrdnje je lako provjeriti jer je u tom periodu na portalu bio jedan članak dnevno i to saopšenje neke organizacije ili servisna informacija.

Jedno je jasno, nikakve prijave nas neće uplašiti, jer posao obavljamo u skladu sa svim zakonima.

Pored svega ovoga, naš pravni tim otkrio je niz neregularnosti u radu bivšeg direktora Vuka Ilića, o čemu ćemo morati da obavijestimo nadležne institucije.

Zaključak je jasan, otvoreni smo za svaku vrstu provjere, ali svaka će, kao i do sada biti završena u našu korist jer mi poštujemo zakone ove države.

Pa ko voli nek’ izvoli.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga