PREDSJEDNIK OPŠTINE BUDVA PRISUSTVOVAO URUČENJU KLJUČEVA

Istorijski dan za budvanske prosvjetare

Predsjednik Opštine Budva Milo Božović je danas u budvanskom naselju Dubovica, zajedno sa ministrom prosvjete Miomirom Vojinovićem, državnom sekretarkom u Ministarstvu prosvjete Milijanom Vukotić Jelušić i predstavnicima Stambene zadruge “Solidarno”, prisustvovao uručenju ključeva stanova budvanskim prosvjetarima, čime je nakon dvije decenije načinjen konkretan korak u rješavanju stambene problematike budvanskih prosvjetara.


Foto: Adria.tv

Predsjednik Opštine Budva Milo Božović prosvjetarima je poželio srećno useljenje i izrazio nadu da će u što kraćem vremenu ključeve dobiti i ostali koji treba da usele u zgrade u Dubovici.

“Nezgodno je danas govoriti ovdje svečano i veselo, pošto dio ljudi useljava u stanove koji nisu konačno završeni. Ali, tako je kako je. Moramo da nastavimo dalje. Nadam se da će se sve ostalo dovesti u red što se tiče prosvjetara. Vama koji ste dobili ključeve neka je sa srećom, nadam se da ćemo obezbijediti uslove da i ostali jako brzo budu u istoj situaciji” – zaključio  je tokom dodjele ključeva budvanskim prosvjetarima predsjednik opštine Budva Milo Božović.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga