Novembarski dani

Izložba povodom 50.godišnjice tivatske podružnice Bokeljske mornarice

U sklopu manifestacije „Novembarski dani“, u Muzeju i galeriji Tivat u nedjelju 20. novemvra sa početkom u 17 časova, biće otvorena izložba fotografija „50 godina podružnice Bokeljske mornarice u Tivtu“.
U sklopu manifestacije „Novembarski dani“, u Muzeju i galeriji Tivat u nedjelju 20. novemvra sa početkom u 17 časova, biće otvorena izložba fotografija „50 godina podružnice Bokeljske mornarice u Tivtu“.Posjetioci će, pored fotografija, biti u prilici da vide tradicionalnu nošnju, ali i tradicionalno i originalno oružje, koje i samo predstavlja značajan dio nošnje Bokeljske mornarice.

Na otvaranju će govoriti direktorica JU Muzej i galerija Tivat Danijela Đukić, predsjednik Bokeljske mornarice Podružnice Tivat Marjan Ribica i autor izložbe Neven Staničić. Izložbu će otvoriti Željko Komnenović, predsjednik Opštine Tivat.

Otvaranjem izložbe posvećene 50.godišnjici tivatske podružnice Bokeljske mornarice, JU Muzej i galerija Tivat započinje realizaciju projekta pod nazivom „Zaštita nematerijalnog kulturnog nasljeđa kroz učenje“. U sklopu ovog projekta ova JU će prirediti niz aktivnosti (radionice, izložbe, konferencija i zbornik radova), koje će se sprovoditi do 17. oktobra naredne godine.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga