• Početak
  • Vijesti
  • Društvo
  • Kako Gradska TV uzaludno troši novac građana: Smeta uspjeh Katića i Otovića, ali ne i albanske zastave u Ulcinju

Kako Gradska TV uzaludno troši novac građana: Smeta uspjeh Katića i Otovića, ali ne i albanske zastave u UlcinjuFoto: Glavni grad Podgorica

Tako je u Dnevniku, nedavno, Gradska TV osula paljbu na opštinu Herceg Novi i vladajuću većinu jer grad nije bio okićen crnogorskim zastavama, a izostala je kažu i čestitka. Uz sve to zasmetala je i trobojka, koja se uporno naziva stranom zastavom iako je jasno da je riječ o zastavi Kralja Nikole i zastavi koja je bila državna do 2006. godine.

Jasno se postavlja pitanje, zašto se Javni servis Podgorice bavi Herceg Novim? Ako nemaju dvostruke aršine onda će vjerovatno obraditi kao temu i činjenicu da su širom Ulcinja postavljene samo albanske zastave.  
281134624 146869884556403 2300449719964077438 n
Ulcinj okićen albanskim zastavama

Pozadina je jasna jer opština Herceg Novi na čelu sa Stevanom Katićem (Demorkate) i Ivanom Otovićem (DF), ostvaruje nikada bolje rezultate, servisirajući redovno sve obaveze i pokrećući niz novih projekata. Upravo ovo zadnje bode oči jer je Herceg Novi bio trn u oku prošlom režimu, koji se ponašao da taj grad ne postoji, urušavajući mu privredu, ali i zdravstvene ustanove.

I pored toga Herceg Novi je preživio, i ne samo to nego se i oporavio i krenuo stopama stare turističke slave.

A svi znamo da u Crnoj Gori teško se uspjeh i sloga praštaju.

Kako god, namjere Graske TV su prozrete, pa i pored usutog novca građana i zapošljavanja enornog broja radnika, gledanosti je daleko ispod očekivane.

Uz to svjestni su u Gradskoj TV da se nakon podgoričkih izbora uređivačka politika mijenja te su mnogi već dogovorili aranžmane na novoj televiziji koja na jesen počinje s radom.

Ali o tome će se pisati nekom drugom prilikom.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga