Prijavljivanje za Program stručnog osposobljavanja od sjutra do 10. decembra

Prijavljivanje korisnika za učešće u jedanaestom ciklusu Programa stručnog osposobljavanja osoba sa stečenim visokim obrazovanjem, počeće sjutra, 11. novembra u 15 sati.
Prijavljivanje korisnika za učešće u jedanaestom ciklusu Programa stručnog osposobljavanja osoba sa stečenim visokim obrazovanjem, počeće sjutra, 11. novembra u 15 sati.


Foto: RTCG

Kako napominju u Ministarstvu prosvjete, prijavljivanje za buduće korisnike Programa, elektronskim putem, preko portala eUprave, trajaće do 10. decembra 2022. godine, do 12 sati.

„Podsjećamo da pravo na stručno osposobljavanje imaju lica sa stečenim visokim obrazovanjem koja nemaju radno iskustvo u određenom nivou obrazovanja i na evidenciji su Zavoda za zapošljavanje. Stručno osposobljavanje korisnika traje devet mjeseci i priznaje se kao radno iskustvo u trajanju od 12 mjeseci i kao uslov za polaganje odgovarajućeg stručnog ispita sa stečenim visokim obrazovanjem“, navode u saopštenju.

Informacija o procedurama prijavljivanja se nalazi na internet stranicama eUprave, Uprave za ljudske resurse, Zavoda za zapošljavanje i Ministarstva prosvjete.Komentari

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Dragi novinari, eto vam prilike da istražite da li je korisnicima jasno objašnjena procesura za ovaj program. Ja i mojih 5 prijatelja smo korisnici u pokušaju. Procedure su loše objašnjenje, a kada smo pokušali da tražimo pomoć u Upravi za ljudske resurse i Zavodu za zapošljavanje rekli su nam da oni nisu upoznati sa procedurama. Nažalost sve ostaje na nejasnoj elektronskoj prijavi bez mogućnosti konsultacije sa nekim ko bi trebao to bolje da zna od nas korisnika.


Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services