Kotor

Kotor: Radnici Komunalnog imali pune ruke posla

Radnici Komunalnog i danas su, kao i prethodnih dana, na terenu sa zadatkom da saniraju posljedice nastale usljed obilnih padavina, saopšteno nam je iz ovog preduzeća.
Radnici Komunalnog i danas su, kao i prethodnih dana, na terenu sa zadatkom da saniraju posljedice nastale usljed obilnih padavina, saopšteno nam je iz ovog preduzeća.Prema riječima direktorke Miljane Đurišić, radnici iz sektora Građevinske operative i Zelenila imali su niz intervencija.

“ Na potezu od Stoliva do naselja Muo, na brojnim lokacijma je more izbacilo pijesak i otpad koji su radnici morali da uklanjaju sa lokalnog puta. Takođe, u Šišićima su na poziv Mjesne zajednice  uklonili zemlju koja se obrušila na put kao posljedica pojave klizišta, onoliko koliko su bili u mogućnosti, jer se klizište konstantno obrušava, pa je neophodno što prije pronaći trajno rješenje” – rekla je Đurišić za Radio Kotor.

Zaposleni u službi Zelenilo imali su, dodaje, veliki broj intervencija: u Risnu, Orahovcu, kod Opšte bolnice, kod Mjesne zajednice Dobrota jedan, u naselju Sveti Matija, zatim u blizini kafane “Venecija”, u naselju Sveti Stasije, te na Peluzici, kod zgrade policije.

“ Radnici su na svim ovim lokacijama intervenisali nakon što su obišli teren i registrovali posljedice nevremena. Jedini poziv koji smo dobili jeste onaj iz Šišića gdje smo, kako već rekoh, intervenisali zbog obrušavanja klizišta” – zaključila je Đurišić u izjavi za Radio Kotor.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga