Kotor

Kotor: Zid rijeke Škurde se obrušava

Komunalna policija Kotor postavila je zaštitne trake na dijelu trotoara uz rijeku, kod mosta – preko puta zgrade Luke.
Komunalna policija Kotor postavila je zaštitne trake na dijelu trotoara uz rijeku, kod mosta – preko puta zgrade Luke.


Foto: Radio Kotor

Kako saznaje Radio Kotor u opštinskom Sekretarijatu za investicije, usljed obilnih padavina koje su proteklih dana zahvatile područje naše opštine, došlo je do obrušavanja obalnog zida rijeke Škurde.

Iz ovog Sekretarijata Radio Kotoru je saopšteno da je teren na toj lokaciji počeo da klizi, te da šetalištu na tom potezu prijeti dalje obrušavanje.

“Ovom prilikom moramo da skrenemo pažnju građanima da ne prilaze obrušenom zidu i da poštuju traku zabrane prolaska na toj lokaciji.

Preduzete su hitne mjere koje podrazumijevaju  dolazak ronioca i geodeta koji će snimiti i dati uvid stanja zida. Zatim ćemo, po hitnom postupku, od projektanta dobiti rješenje za sanaciju i odmah pristupiti sanaciji zida, najavljeno je iz Sekretarijata za investicije.Komentari

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Vrijeme čini svoje. To je jos Austro ugarska gradila , a mi bi da korsitimo sve da da en ulazemo nista. Krenut će jedan dan i bedem pud rijeke, ka će ponijeti i kuće iz abedema i crkve. Vrijeme je da se domaćinski odnosimeo prema gradu i Bedemime i San Đovaniju jer će jedan dan doć doleje Gospa o Zdravlja doći kod Sv. Luke.


Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services