Nasilje u porodici

Kotoraninu 30 dana zatvora, verbalno napadao, psovao i vrijeđao oca

Sudija suda za prekršaje u Budvi-odjeljenja u Kotoru Jelena Stanišić je danas  u hitnom postupku okrivljenom M.D. (1982) iz Kotora izrekla kaznu zatvora u trajanju od 30 dana.
Sudija suda za prekršaje u Budvi-odjeljenja u Kotoru Jelena Stanišić je danas  u hitnom postupku okrivljenom M.D. (1982) iz Kotora izrekla kaznu zatvora u trajanju od 30 dana.On je kažnjen zbog toga što je u ranim jutarnjim satima ispred vrata porodičnog stana u Starom gradu verbalno napadao, psovao i vrijeđao svoga oca – oštećenog M.Z.

Uz kaznu zatvora, okrivljenom su izrečene zaštitne mjere zabrane približavanja oštećenom, zabrane uznemiravanja i uhodjenja oštećenog kao i udaljenje iz stana, sve u trajanju od jedne godine.

Zbog okolnosti koje su ukazivale da može ponoviti prekršaj, sutkinja je odlučila da se okrivljeni odmah po izricanju kazne uputi na izdrzavanje kazne zatvora u UIKS Spuž, saopšteno je iz Suda za prekršaje.Komentari

2 Komentara
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Inicijali se stavljaju dok okrivljeni ne bude osuđen, zbog pretpostavke nevinosti. Kada je osuđen, inicijali više nisu neophodni.

Bog neka je čuva.,.
Sudija za respekt


Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga