Kreirana mobilna aplikacija za pomoć učesnicima u saobraćaju
Iz tog resora su kazali da građani informacije o prohodnosti puteva, meteorološkim uslovima, obavezi upotrebe zimske opreme, obustavama saobraćaja, cijenama goriva i putarine, međunarodnim vozačkim dozvolama kao i stanju na graničnim prelazima, mogu dobiti kod AMSCG-a sa kojim Ministarstvo ima zaključen Ugovor.

„Shodno ugovornim obavezama, AMSCG je kreirao mobilnu aplikaciju sa ciljem omogućavanja lakšeg i bržeg pristupa potrebnim informacijama. Mobilna aplikacija je dostupna za platforme Android i iOS, a moguće je preuzeti je na Google Play Store-u iOS App Store-u“, objasnili su iz Ministarstva.

Kako su kazali, AMSCG učesnicima u saobraćaju pomaže na putu otklanjanjem manjih kvarova i najmanje jednim besplatnim šlepanjem vozila do prvog servisa ili radionice, za sva vozila registrovana u Crnoj Gori i za strana u skladu sa obavezama iz međunarodnih ugovora (FIA).

Iz Ministarstva su podsjetili da se informacije o pružanju usluga službe pomoći-informisanja na javnim putevima u Crnoj Gori, pored aplikacije, mogu dobiti pozivom na broj 19807 ili na sajtu AMSCG-a.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services