Kviz za osnovce

Kviz „Koliko poznaješ bokeške izraze?“ danas u školi Negoš na Benovu

Manifestacija „Koliko poznaješ bokeške izraze?“, koju Osnovna škola „Njegoš“ realizuje u saradnji sa grupom „Bokeški izrazi“ i Savjetom roditelja ove obrazovne ustanove, biće održana danas (subota, 18. mart) sa početkom u 10 sati i 30 minuta u fiskulturnoj sali škole „Njegoš“ na Benovu.
Manifestacija „Koliko poznaješ bokeške izraze?“, koju Osnovna škola „Njegoš“ realizuje u saradnji sa grupom „Bokeški izrazi“ i Savjetom roditelja ove obrazovne ustanove, biće održana danas (subota, 18. mart) sa početkom u 10 sati i 30 minuta u fiskulturnoj sali škole „Njegoš“ na Benovu.Ove godine okupiće se timovi iz deset osnovnih škola sa područja Kotora, Tivta i Herceg Novog.

Tokom kviz takmičenja, školski timovi će se nadmetati u prepoznavanju bokeških izraza, ali i izvoditi kratke zabavne skečeve. Na kraju, žiri koji čine naši sugrađani će odabrati najbolje među njima.
Cilj takmičenja je da se kod djece i mladih promovišu tradicionalne vrijednosti, njeguje ljubav prema Boki i od zaborava čuva bokeški dijalekat.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services