• Početak
  • Vijesti
  • Društvo
  • Mi nismo anđeli“ i „Bog postoji, ime mu je Petrunija“ na plaži „Žalo“, „U ime naroda“ i „S one strane“ u parku „Boke“

Mi nismo anđeli“ i „Bog postoji, ime mu je Petrunija“ na plaži „Žalo“, „U ime naroda“ i „S one strane“ u parku „Boke“Foto: Iz saopštenja FFHN-MFF

Program koji predstavlja svojevrsno zagrijavanje za nedjelju filma u Herceg Novom biće organizovan u saradnji Filmskog festivala i Turističke organizacije Herceg Novi.

Na repertoaru su četiri ostvarenja koja su prethodnih godina nagrađena Zlatnom mimozom za najbolji film na hercegnovskom festivalu:

  • U subotu, 20. avgusta od 21h na plaži „Žalo“ biće prikazani filmovi „Mi nismo anđeli“ Srđana Dragojevića i „Bog postoji, ime mu je Petrunija“ Teone Strugar Mitevske.
  • Dan kasnije, 21. avgusta u parku hotela „Boka“ od 21h publika će imati priliku da pogleda ostvarenje Živka Nikolića „U ime naroda“ i film Zrinka Ogreste „S one strane“.

Sve projekcije su besplatne.

35. Filmski Festival Herceg Novi – Montenegro Film Festival otvoriće 22. avgusta na Kanli kuli glumica Vesna Pećanac, dobitnica nagrade za životno djelo. Početak ceremonije zakazan je za 20 časova, nakon čega će publika u Herceg Novom imati priliku da, tri dana nakon svjetske premijere, pogleda novi film renomiranog reditelja Pjera Žalice, „Praznik rada“, a potom i ostvarenje Sonje Tarokić,  „Zbornica“. Jubilarno izdanje festivala pod sloganom „Mi smo djeca filma“ donosi od 22. do 28. avgusta više od 80 projekcija u okviru pet selekcija i pratećeg programa, na pet lokacija u Herceg Novom.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga