Najveselija noć u srcu Balkana!
U okviru „novogodišnjeg duha“ brojni restorani, kafići, prodavnice i muzeji obezbediće posebne cene i ponude. Igrajte, klizajte na ledu, smejte se i jednostavno uživajte u magičnoj atmosferi! Falkensteiner Hotel Beograd, kao savršena lokacija za vaš boravak, biće najbolja moguća polazna tačka vašeg otkrivanja Beograda i njegovih avantura.

Ovaj gradski hotel smešten je u živopisnoj poslovnoj četvrti Beograda sa zabavnim sadržajima. U blizini centra grada i sa odličnom
povezanošću sa aerodromom, Falkensteiner Hotel Beograd nudi moderan dizajn, odličnu uslugu i visok nivo funkcionalnosti.

slikaaaa

Od 6. decembra do 15. januara dođite i prepustite se prazničnoj čaroliji i novogodišnjoj euforiji uz najbolje ukuse domaće hrane i kuvanog vina u zimskoj bašti hotela Falkensteiner! Za najluđu noć u godini, 31.decembra, pripremili smo live nastup Exclusive benda i neverovatanu set meni večeru.

Ovaj gradski hotel je savršeno mesto za boravak bilo da posećujete najveću metropolu Balkana radi posla, konferencije, šopinga ili odmora. Posetite naš web-sajt i proverite specijalne ponude i pakete u toku novogodišnjih praznika. Otkrijte više OVDE.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga