Skip to main content


tragedija

Nastavlja se potraga za dječakom: U Mojkovcu dan žalosti povodom nesreće u kanjonu Tare

U Mojkovcu je danas Dan žalosti povodom tragične smrti Jelene Vuković (27) i njene ćerke (6) i dvogodišnjeg sina u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 7. oktobra u kanjonu Tare na putu Đurđevića Tara – Žabljak.
U Mojkovcu je danas Dan žalosti povodom tragične smrti Jelene Vuković (27) i njene ćerke (6) i dvogodišnjeg sina u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 7. oktobra u kanjonu Tare na putu Đurđevića Tara – Žabljak.„Zastave na zgradi Opštine, preduzećima i ustanovama čiji je osnivač Grad, biće spuštene na pola koplja. Lokalni elektronski i drugi mediji, organizatori javnih programa i sadržaja dužni su da svoje programe i sadržaje prilagode Danu žalosti. Za vrijeme Dana žalosti zabranjeno je emitovanje muzike, odnosno održavanje programa zabavnog karaktera na javnim mjestima“, navodi se u odluci Opštine Mojkovac.

Spasilačke ekipe nastavile su potragu za nestalim dječakom nakon što je u nedjelju, oko 17 sati, pronađeno tijelo njegove sestre. Ronioci su detaljno pretražili četiri kilometra rijeke, a potrebno je da provjere i još devet kilometara pod vodom. Civilnim službama juče su u potrazi za dječakom pomagali pripadnici Vojske Crne Gore.

U trenutku nesreće u kolima je pored majke Jelene Vuković bilo i njeno troje djece. Jelena je nastradala na mjestu vozača, a jedno dijete je izvučeno iz provalije bez većih povreda, sa promrzlinama. Pripadnik žabljačke službe zaštite je ispričao da se dijete nalazilo na strani vozača i da je bilo svjesno.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci