progon ANB-a

Nastavlja se progon po nalogu ANB-a: Vlasniku TV ADRIA zabranjen ulazak u Crnu Goru!

Vlasniku Adria Management Services (Adria MS) i predsjedniku Upravnog odbora Adria-Jadran medijske grupe Bratislavu Stoiljkoviću zabranjen je ulazak u Crnu Goru. On se već nekoliko sati nalazi na aerodromu u Tivtu.
Vlasniku Adria Management Services (Adria MS) i predsjedniku Upravnog odbora Adria-Jadran medijske grupe Bratislavu Stoiljkoviću zabranjen je ulazak u Crnu Goru. On se već nekoliko sati nalazi na aerodromu u Tivtu.Stoiljković se nalazi na čelu TV ADRIA, ima firme i nekretnine u Crnoj Gori godinama, njegove kompanije zapošljavaju veliki broj ljudi.

Očigledno da se nastavlja progon srpskih državljana koji je pokrenuo ANB, dok je na čelu bio Savo Kentera.

Takođe, zabrana ulaska Stoiljkoviću u Crnu Goru samo je jedan od pokušaja opstrukcije ADRIA TV koja je u procesu sticanja nacionalne frekvencije.

Da su vrata Stoiljkoviću širom svijeta otvorena, a koja mu je Crna Gora danas zatvorila, pokazuje i nedavni boravak u Njujorku, tokom zasijedanja Skupštine Savjeta Ujedinjenih nacija.

ADRIA TV, na čijem je čelu Stoiljković, je crnogorsko pravno lice koje redovno izmiruje sve svoje obaveze. Televizija koja ima nacionalnu pokrivenost i portal ADRIA su mediji koji u posljednje vrijeme bilježe veliki rast i po čitanosti i po gledanosti, te je sve ovo zasmetalo određenim strukturama u vrhu ANB-a.Komentari

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Brane i oni našima, pa što ćemo. Nije bez neke, ni jedno ni drugo.


Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga