Skip to main content


Studentske organizacije Pomorskog fakulteta i Fakulteta za turizam i hotelijerstvo Kotor

Nedjelja studenata u Kotoru

Studentske organizacije Pomorskog fakulteta i Fakulteta za turizam i hotelijerstvo Kotor u sedmici pred nama organizuju program pod nazivom “Nedjelja studenata“, povodom obilježavanja 4. aprila – Dana studenata.
Studentske organizacije Pomorskog fakulteta i Fakulteta za turizam i hotelijerstvo Kotor u sedmici pred nama organizuju program pod nazivom “Nedjelja studenata“, povodom obilježavanja 4. aprila – Dana studenata.Kako je za Radio Kotor kazao Andrija Ćalasan student povjerenik Pomorskog fakulteta, u  cilju upotpunjavanja vannastavnih aktivnosti,  biće realizovano više aktivnosti kako bi studenti imali priliku da se zabave, ali i da nauče nešto novo.

,,Tako želimo da im damo stimulans da nastave marljivo sa radom, ali i da njihove studentske dane učinimo zanimljivijima. Osluškujući želje i ideje kolega, potrudili smo se da aktivnosti budu raznovrsne.

Program je počeo juče (3. aprila) radionicom u prostorijama Fakulteta za turizam i hotelijerstvo, na temu ‘Koraci do uspješne karijere’ gdje su govorili ugledni menadžeri hotela One&Only.

Danas (utorak 04. april), u prostorijama Pomorskog fakulteta otvaramo izložba fotografija, kroz koju dajemo prostor studentima sa ljubavlju prema fotografiji i njihovim pogledima kroz objektive. Organizovaćemo i studentsku žurku u diskoteci Maximus,  turnir u basketu na sportskom terenu na Benovu u kojem pobjednici osvajaju novčane nagrade, a za kraj želimo da skrenemo pažnju na važnost kakvu ima dobrovoljno doniranje krvi. Stoga ćemo akciju organizovati u četvrtak 6. aprila u Bolnici Kotor.

Nadamo se da će dvije studentske organizacije nastaviti sa realizacijom zajedničkih  projekata, a sve u cilju stimulansa studenata sa naših fakulteta, ali i onih koji će to biti “- zaključio je Ćalasan.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci