PRIVEDEN DRŽAVLJANIN SRBIJE

Novljanin Goran Vlaović ubijen ispred noćnog kluba u Hrvatskoj

Crnogorski državljanin ubijen je jutros ispred noćnog kluba u Kolanjskom Gajcu na Pagu, na području Katarelca, prenose hrvatski mediji. On je upucan iz vatrenog oružja oko šest sati, a preminuo je u vozilu Hitne pomoći na putu prema bolnici. Prema pisanju portala Standard riječ je o Goranu Vlaoviću iz Herceg Novog, navodno bliskom škaljarskom klanu.


Ilustracija

Kako Zadarski.hr saznaje, ubistvo se dogodilo ispred noćnog kluba Noa na Katarelcu.

Uzrok sukoba još nije poznat, ali su, kako javlja ovaj medij, u obračunu su učestvovali državljanin Crne Gore i državljanin Srbije.

Index je ranije prenio da je osumnjičeni za ubistvo državljanin Srbije.

“On je nakon ubistva odbacio sve stvari i počeo bježati, ali ga je policija jako brzo, u roku od nekoliko desetina minuta, uhvatila. Trenutno je na policijskoj obradi. Nije još poznat razlog ubistva, a policija ne isključuje nijednu mogućnost, pa ni to da bi se moglo raditi o naručenom ubistvu. No još uvijek se radi samo o spekulacijama”, navodi ovaj portal.

Načelnik Opštine Kolan Šime Gligora rekao je da je čuo što se dogodilo, ali da trenutno nema više informacija od onoga što je dala policija.

“Upoznat sam s događajem, ali zasad ne mogu komentirisati okolnosti. Kada budem znao više o tome ću izvijestiti javnost”, rekao je Gligora.

Loreta Bačić, menadžerka za odnose s javnošću plaže Zrće, rekla je kako se incident nije dogodio na ‘njihovoj strani plaže‘, prenosi Zadarski.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga