Novljanin pred sudom: Drogu prodavao za 10 eura

Sudiće se R. S., iz Herceg Novog, jer je prema navodima tužilaštva prodavao drogu. On se tereti, potvrđenom optužnicom, da je 19. oktobra 2022. godine, neovlašćeno radi prodaje držao konoplju i kokain.
Sudiće se R. S., iz Herceg Novog, jer je prema navodima tužilaštva prodavao drogu. On se tereti, potvrđenom optužnicom, da je 19. oktobra 2022. godine, neovlašćeno radi prodaje držao konoplju i kokain.– Na način što je u svom stanu držao radi prodaje 11 pvc ručno pravljenih zamotuljaka sa opojnom drogom konopljom, ukupne mase 12,395 grama, jedan ručno pravljeni zamotuljak sa opojnom drogom kokain mase 9,577 g, vagu za precizno mjerenje sa tragovima opojne droge konoplje i više pvc isječaka koji se koriste za pakovanje opojne droge, te opojnu drogu konoplju mase suve biljne materije-lišća od 0,055 grama i kutiju u kojoj se nalazi opojna droga konoplja mase 0,028 grama-  navodi su optužnice.

Dok je, kako se navodi, u periodu od 17. do 19. oktobra 2022.godine, dio pronađene opojne droge konoplje, za iznos od 10 eura, u količini od oko jedan gram, prodao nepoznatom licu.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services