Skip to main content


Novo more najnižih cijena: Hard diskont Laković otvorio vrata najvećeg marketa u Bijeloj

Mještani Bijele dobili su novo mjesto NAJPOVOLJNIJE I NAJBOLJE KUPOVINE, a tokom današnjeg dana kupcima su obezbijedili  10% popusta na kompletnu trgovinu.
Mještani Bijele dobili su novo mjesto NAJPOVOLJNIJE I NAJBOLJE KUPOVINE, a tokom današnjeg dana kupcima su obezbijedili  10% popusta na kompletnu trgovinu.NIKADA NIŽE CIJENE – NIKADA BOLJA PONUDA – NIKAD VEĆI ASORTIMAN

Na samoj magistrali prema Herceg Novom, u gradskom naselju Bijela, izgrađen je i uređen za sve građane moderan Hipermarket, ukupne površine preko 1000 metara kvadratnih. Sve građane Bijele posebno će iznenaditi – more niskih, NAJNIŽIH cijena.

Novi Hipermarket HDL najveći je i najmoderniji market u Bijeloj i nudi posebne povoljnosti trgovine, najniže cijene i najbogatiju ponudu robe iz sopstvenog uvoza i raznovrstan asortiman artikala. Kupcima je obezbeđen besplatan prostrani parking, kao i komfor u trgovini u funkcionalnom i modernom ambijentu. U ponudi je veliki izbor visoko kvalitetnih suhomesnatih proizvoda i sireva, svježeg mesa, voća i povrća, sa posebnim akcentom na kvalitet domaćih tradicionalnih specijaliteta. Garantovano najniže cijene, najveći asortiman robe široke potrošnje UVIJEK u HD LAKOVIĆU.

Dobrodošli U NOVI HIPERMARKET HDL u gradskom naselju Bijela, na glavnoj saobraćajnici prema Herceg Novom – od 7:30 – 21:30h svakog radnog dana.

*popusti se ne odnose na artikle koji podliježu akcizamaKomentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci