Čestitka

Novogodišnja čestitka predsjednika Opštine Herceg Novi Stevana Katića

Svim Novljankama i Novljanima, svima koji vole ovaj grad i ljude, brojnim prijateljima i partnerima, želim srećnu i uspješnu Novu 2023. godinu, u svoje lično i ime Opštine Herceg Novi.
Svim Novljankama i Novljanima, svima koji vole ovaj grad i ljude, brojnim prijateljima i partnerima, želim srećnu i uspješnu Novu 2023. godinu, u svoje lično i ime Opštine Herceg Novi.


Stevan Katić / Foto: Opština Herceg Novi

Herceg Novi je u godini na izmaku još jednom potvrdio važnu stvar, koliko je složan i veliki u odbrani svoje budućnosti.

Zajedništvo i odlučnost koje smo pokazali u namjeri da spasimo Bolnicu u Meljinama treba da budu primjer i inspiracija koliko svi zajedno možemo da učinimo da ovaj grad bude bolje, sigurnije i perspektivnije mjesto za život.

Nastupajuću, 2023. godinu obilježiće višemilionske investicije na koje naš grad čeka decenijama. Uz to, nastavljamo da radimo na infrastrukturnim, socijalnim, obrazovnim i kulturnim projektima, uvjereni da je svako ulaganje u Herceg Novi i njegove ljude važno i potrebno.

Drage sugrađanke i sugrađani, neka humanost, solidarnost i snaga zdravih ideja obilježe 2023. godinu.

Želim vam dobro zdravlje, ljubav, lični i profesionalni uspjeh, mir i slogu. Srećna Nova godina!

 

Predsjednik Opštine

Stevan KatićKomentari

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Gosp.Katicu,Vi da imate cast i obraz ,podnijeli bi ostavku,jer pod Vasim vodjstvom ovo je grad mrtvih.Cio regio hori od pisjeta,doceka,narod da izdusi malo,jedino vi veliko nista,odje ni zive duse,a svi oko nas zive,vesele se,uzivaju,zar vas nije sramota kada danas gledate kako je bilo svugdje okk nas,ucinite bar jedno dobro djelo za spas,dajte OSTAVKU


Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services