NVO Fit Woman Montenegro: Nova onlajn radionica za promociju zdravog načina životaNVO Fit Woman Montenegro

Novljanke su pozvane da prisustvuju novoj online radionici koja ima za cilj promociju zdravog načina života.

„Glavni cilj naše organizacije je da povežemo i okupimo žene iz različitih sfera, da im pružimo priliku da se upoznaju, da na jednom mjestu saberemo različita iskustva i kulture. Želimo da ih ohrabrimo da neprestano rade na sopstvenom usavršavanju, kao i da se međusobno podržavaju.-ističe Esma Cerinan Otović, predsjednica NVO Fit Woman Montenegro. Pozivamo sve zainteresovane žene da uzmu učešća u našoj radionici, možete se prijaviti preko naše FB i Instagram stranice. Očekujemo vas“, poručila je Otović.

Sastanku će doprinijeti i Novljanin fitnes i Reiki instruktor Srđan Branković upoznavajući nas sa Reiki tehnikom. Dame udruženja će biti u prilici da se upoznaju sa Seferihistarom primorskim okrugom u Turskoj. U pitanju je centar grada u provinciji Izmir u Turskoj, pored Egejskog mora, mjestom koje je duhom i prirodnim bogatstvima sličan našem Herceg Novom.

NVO Fit Woman Montenegro je osnovana kako bi podstakla žene da vode zdrav život, da razmijenjuju sopstvena iskustva i ideje, kao i da budu aktivno uključene u društveni život zajednice. Njegujemo međukulturni i međugeneracijski dijalog između članica, uvažavajući sve postojeće razlike u pogledu jezika kojima govore, godina, društvenog statusa, profesija kojima se bave i porijekla.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga