• Početak
  • Vijesti
  • Društvo
  • „OBEZGLAVLJEN“ ŠKALJARSKI KLAN: Za nepuna tri mjeseca tri ubistva u različitim državama

„OBEZGLAVLJEN“ ŠKALJARSKI KLAN: Za nepuna tri mjeseca tri ubistva u različitim državama

Oni su važili za visokopozicionirane članove, a ubijeni su u tri zemlje, za nepuna tri mjeseca, tačnije od juna ove godine kada je likvidiran Šaković
Oni su važili za visokopozicionirane članove, a ubijeni su u tri zemlje, za nepuna tri mjeseca, tačnije od juna ove godine kada je likvidiran ŠakovićLikvidacija Šakovića u Crnoj Gori

Milić Minja Šaković ubijen je u junu ove godine u Crnog Gori. Napadač je ispalio prvo tri hica u glavu Šakovića, koji je potom pao na pločnik, a potom još dva u tijelo već mrtvog Podgoričanina, kako bi ga „ovjerio“. Ispaljeno je ukupno osam metaka.

Jedan od izvora rekao je da je u Šakovića pucao muškarac koji je bio za stolom do njegovog, koji nije bio maskiran. Navodno, samo je ustao i u njega ispalio više hitaca.

U njega je pucao Beograđanin Luka Pilčević.

Vlaović ubijen u Hrvatskoj

Na Pagu u Hrvatskoj ubijen je Goran Vlaović Goro u avgustu ove godine. Slovio je za jednog od ključnih ljudi u škaljarskom klanu, a u njega je pucao Kragujevčanin Duško Tanasković (28).

Pretpostavlja se da je Tanasković bio angažovan kao plaćeni ubica, a ustanovljeno je da je učestvovao i u likvidaciji Šakovića u Budvi.

Ubijeni Vlaović godinama je bio na oprezu, o čemu svjedoči činjenica da je bio okružen telohraniteljima. Prepostavlja se da je slutio da mu je život u svakom trenutku bio ugrožen.

Vođa klana ubijen u Turskoj

Jovan Vukotić, vođa škaljarskog klana ubijen je juče u Turskoj.

Prema nezvaničnim informacijama, zločin se dogodio oko 20 sati i to naočigled Vukotićeve nevjenčane supruge Maše M., koja je u drugom stanju i maloljetne ćerke.

– Vukotić je ubijen dok je bio u automobilu sa suprugom i malom ćerkicom. Napadači su prišli automobilu na motoru i zapucali. Vukotić je pogođen sa više hitaca a na sreću njegova supruga i djevojčica nemaju nikakve povrede – otkriva izvor Kurira.

Posle pucnjave, napadači su dali gas i pobjegli. Prema njegovim rečima, ljekari su pokušali da ukažu pomoć Vukotiću, ali mu nije bilo spasa.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga