Drugo polugodište

Odložen početak drugog polugodišta

Vlada Crne Gore donijela je odluku da se početak drugog polugođa odloži za još nedelju dana. Ministar prosvjete Miomir Vojinović kazao je da su dobili zahtjeve da se zimski raspust produži još jednu sedmicu. On je tražio mišljenje ministarstva turizma, da li postoji potreba za tim.
Vlada Crne Gore donijela je odluku da se početak drugog polugođa odloži za još nedelju dana. Ministar prosvjete Miomir Vojinović kazao je da su dobili zahtjeve da se zimski raspust produži još jednu sedmicu. On je tražio mišljenje ministarstva turizma, da li postoji potreba za tim.„Volio bih da čujem mišljenje ministarstva turizma da li postoji potreba za tim imajući u vidu da smo imali lažne dojave o bombama i dosta izgubljenog vremena kada je u pitanju nastava. Volio bih da čujem da li postoji potreba za tim. Ukoliko postoji, mi smo spremni da izađemo u susret“, kazao je Vojinović.

On je dodao da je i zbog ljetnje turističke sezone produže ljetnji raspust pet dana.

Premijer Dritan Abazović rekao je da su opravdani razlozi da se produži zimski raspust.

„Tako šaljemo poruku da mislimo o svima, ali to ne treba da bude na uštrb kvaliteta nastave“, saopštio je Abazović.Komentari

2 Komentara
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Ovo definitivno nije nacin! Ako ste vec htjeli da pospjesite turizam trebali ste da date djeci neku sedmicu u februaru, ovako date informaciju u petak za ponedjeljak?! Kako ljudi da organizuju godisnje, kako mi koji radimo, a nema ko da cuva djecu.. Ovo samo u Cg

Ovo je sramota.Da li je iko pitao rodjetelje za misljenje?Kome vi mazete oci.Nema para za grijanje,pa sada izmisljate.Sta cemo mi koji imamo i djecu u vrticu,a nema ko da ih čuva?Ovo samo kod nas moze.


Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services