• Početak
  • Vijesti
  • Društvo
  • Odović: Premijerova ćerka se slučajno javila na poziv Duška Kneževića o bolnici Meljine

Odović: Premijerova ćerka se slučajno javila na poziv Duška Kneževića o bolnici Meljinegov.me S.Matić

Državni sekretar u Ministarstvu finansija Janko Odović je na pitanje novinara da li je tačno da je ćerka premijera Zdravka Krivokapića angažovana da pregovara sa biznismenom Duškom Kneževićem u vezi sa arbitražom oko bolnice Meljine, kazao da je on pokušavao da kontaktira sve žive u Vladi.

“Pokušao je da kontaktira i mene preko Linkdina, zvao je ministre, a pozivao je telefonom i premijera Krivokapića. Međutim, on se ne javlja baš svakome na telefonske pozive. Jednom prilikom, kada je zvao premijera, njegova ćerka je odgovorila na poziv”, kazao je Odović.

Knežević, kako je dodao, koristu svaku priliku da za sebe pokuša da izbori što bolju poziciju u pregovorima vrijednim oko 700 miliona eura, “i namjerno širi dezinformacije”.

Podsjećamo, vlasnik Atlas grupe, Duško Knežević koji je učesnik privatizacije bolnice “Meljine”, kazao je da je njegov odšetni zahtjev 74 miliona eura, navodeći da o arbitraži nije razgovarao sa premijerom već njegovom ćerkom, koja je, kako je ocijenio, ekspert za tu oblast.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga