15. Morinjska gitarijada

Održana 15. Morinjska gitarijada

Morinjska Gitarijada, 15. po redu, održana je sinoć na plaži u Morinju.Nakon dvogodišnje pauze zbog pandemije korona virusa, tradicija održavanja ove manifestacije je nastavljena.

,,Gitarijada je najprije bila zakazana za 13. avgust, ali smo je otkazali zbog najavljene kiše. Svakako se tog datuma ne bi mogla ni održati zbog kasnijeg proglašenja dana žalosti. Pokušali smo organizovati u drugom terminu sa istim bendovima, ali to nije bilo izvodljivo, jer su već imali zakazane svirke. Bili smo prinuđeni da izmijenimo program i angažujemo druge bendove, ali najvažnije je da smo sve uspjeli da organizujemo. Organizacija ovakvog muzičkog događaja ne bi bila moguća bez podrške Opštine Kotor, kao i brojnih sponzora i prijatelja”, kazao je Uljarević organizator.

Nastupile su muzičke grupe: Mikrokozma – Podgorica (Rock), Sanitarium -Beograd (Metal) i Cardinal Point – Vranje (Southern/stoner/hard rock)
Morinjska gitarijada je organizovana pod pokroviteljstvom Opštine Kotor i Turistička organizacija Opštine Kotor.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga