• Početak
  • Vijesti
  • Društvo
  • Optuženi za ubistvo policajca Lekovića prijetio u sudnici: Očekujem da ću odavde izaći naoružan i sve vas eleminisati

Optuženi za ubistvo policajca Lekovića prijetio u sudnici: Očekujem da ću odavde izaći naoružan i sve vas eleminisatiDan online

I današnje ročište u postupku suđenja optuženima za ubistvo policajca Milutina Lekovića obilježilo je neprimjerno ponašanje jednog od optuženih, piše Dan.

Tako je, kako se navodi, danas optuženi Luan Hasanaj u jednom trenutku povišenim glasom izgovorio sudu:“ Očekujem da ću odavde izaći naoružan i da vas sve eleminišem“. Sudija Predrag Tabaš, koji presjedava sudskim vijećem koje sudi u ovom postupku, reagovao je i udaljio optuženog iz sudnice.

Kako je dalje sudski tumač naveo, Hasanaj je rekao sudu i sledeće: „Nisam ja ovdje optužen nego vi, i osuđeni ste na smrt“.

Prije ovog incidenta, sudija je više puta upozoravao optužene da međusobno ne pričaju, da ne pričaju dok sudija priča i dok druge stranke u postupku iznose svoja obrazloženja. Hasanaj je prije izgovorene prijetnje bio opomenut i da ne vrijeđa i da se pogrdnim imenima se ne obraća i ne oslovljava stranke u postupku.

Podsjećamo, Više državno tužilaštvo u Podgorici podiglo je optužnicu protiv albanskih državljana Luana Hasanaja, njegovog brata Ljuljzima i majke Nure zbog krivičnog djela teško ubistvo. Za naredno ročište planirano je da se iznesu završne riječi i  nakon toga sud bi u zakonski predviđenom roku trebao da presudi Hasanajima povodom ove optužnice.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članciNajnovije


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga