Horoskop

Ovi horoskopski znakovi će imati najviše sreće u decembru

Decembar, za mnoge najradosniji i najljepši mjesec u godini. Planetarni aspekti u ovom mjesecu biće zanimljivi i nekima će donijeti srećne okolnosti, dok će neki osjećati da im malo toga ide od ruke. Saznajte spada li vaš znak među srećnike kojima će ovaj decembar ostati u lijepom sjećanju.
Decembar, za mnoge najradosniji i najljepši mjesec u godini. Planetarni aspekti u ovom mjesecu biće zanimljivi i nekima će donijeti srećne okolnosti, dok će neki osjećati da im malo toga ide od ruke. Saznajte spada li vaš znak među srećnike kojima će ovaj decembar ostati u lijepom sjećanju.Bik

Početak mjeseca biće stresan, ali događaji koji će uslijediti biće toliko povoljni da će brzo zaboraviti na probleme. Planete će ih podstaći da izađu iz zone komfora, odnosno stana i više se zabavljaju, druže i upoznaju ljude. Pokazaće zanimanje za izlete i putovanja, a neće pogriješiti ako odluče da dočekaju Novu godinu u drugoj državi. U inostranstvu ih čeka mnogo uzbuđenja, a neke i ljubav.

Lav

Početak mjeseca biće sjajan, a upravo bi se tada mogli zaljubiti ili produbiti postojeću vezu. Ostatak mjeseca biće posvećen poslu i obavezama, no to ne znači da se neće dobro zabavljati. Posljednji mjesec u godini biće ispunjen izlascima i druženjem, a novi susreti biće od posebnog značaja. Mnoge očekuju pozitivne promjene na poslu i u karijeri, kao i povoljne prilike za zaradu.

Škorpija 

Financijska situacija biće im odlična. Iako će mnogo trošiti na zabavu, užitke i provode, dobro će zarađivati pa će uvijek biti u plusu. Oni će se ovog mjeseca toliko dobro zabavljati da će mnogi iz njihovog okruženja biti začuđeni jer nisu navikli da viđaju mračne Škorpije tako vesele i nasmijane. Decembar je odličan za izlaske i putovanja pa neće požaliti ako negdje otputuju za doček.

Jarac

Iako nisu ljubitelji prazničnog ugođaja, ove će godine biti iznenađujuće dobre volje, a čak će uspjeti do neke mjere da se užive u praznični duh. Osjećaće se dobro u svojoj koži, a osim što će sjajno izgledati, biće duhoviti i zabavni i samim time omiljeni u društvu. Ovo je mjesec za ljubav i romantiku, ali i za ostvarenje dugoročnih ambicija. Ako budu hrabri – zvijezde će to nagraditi.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services