Opština Tivat

Ozelenjavanje prostora oko dječijeg igrališta na Seljanovu

Akcija ozelenjavanja grada danas je sa najmlađima organizovana na Seljanovu. Aktivnost je realizovana u organizaciji Kluba K4 i Opštine, a u saradnji sa doo Komunalno Tivat.
Akcija ozelenjavanja grada danas je sa najmlađima organizovana na Seljanovu. Aktivnost je realizovana u organizaciji Kluba K4 i Opštine, a u saradnji sa doo Komunalno Tivat.


Igralište

Iz Komunalnog su saopštili da na zahtjev Opštine učestvuju u aktivnostima vezanim za ozeljenjavanje grada. I to je samo jedna od akcija u kojima učestvuje Komunalno, rekao je direktor Vučeta Stanišić.

Oko nedavno uređenog dječijeg igrališta na Seljanovu biće zasađeno 15ak sadnica masline i nekoliko košćela, rekao je Stanišić istakavši da je Komunalno po prirodi posla uključeno u sve akcije koje se tiču ozelenjavanja obzirom da ima službu koja je zadužena za zelenilo.

Direktor Komunalnog je kazao da su počeli i sa novogodišnjim ukrašavenjem grada. Posao je obiman i zahtjeva angažovanje ekipe koja se bavi održavanjem javne rasvjete. U Komunalnom se nadaju da će uspjeti da okite centar grada za Dan opštine.

To je veoma obiman posao s obzirom da je u nadležnosti Službe održavanje javne rasvjete. Prošle godine su, na radost najmlađih, dobili posebne ukrase, kućice, Djeda Mrazove, 3D poklone.

Međutim, kako se radi o materijalu koji je sklon lomljenju svake godine bi trebalo nabavljati nove količine savremenijih ukrasa koji troše manje električne energije, a možda su i manje komplikovani u pogledu postavljanja.

U Komunalnom ističu da su na vrijeme počeli sa tim aktivnosti i nadaju se da će i sa određenim manjim doradama i dodavanjem nakita grad i njegovo šire područje biti adekvatno okićeno u susret predstojećim praznicima.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članciNajnovije


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga