UPRAVA POLICIJE

Pištolj nosio da mu „niko ne pametuje“: Novljanin uhapšen zbog oružja

Kod njega je nađen pištolj sa metkom u cijevi, i još četiri komada municije
Kod njega je nađen pištolj sa metkom u cijevi, i još četiri komada municijeNovljanin S.P. (18) iz Igala uhapšen je zbog nedozvoljenog držanja oružja. Njega su pripadnici policije kontrolisali i tom prilikom kod njega pronašli pištolj, sa fabričkim brojem, koji je držao bez potrebne dozvole.

On je, prema nezvaničnim saznanjima, kazao da je pištolj nabavio nelegalno, te da ga ima kako mu „niko ne bi pametovao“. Kod njega je nađen pištolj sa metkom u cijevi, i još četiri komada municije.

Takođe, ovaj osamanestogodišnjak je 24. avgusta priveden i Sudu za pekršaje, a suđeno mu je u hitnom postupku zbog počinjenih saobraćajnih prekršaja.

– Naime, on se u jutarnjim časovima u Herceg Novom, u neposrednoj blizini privrednog subjekta „Neckom“, upravljaući sa motociklom marke „Kawasaki“, nije zaustavio na znak „Stop“, dat od strane policijskog službenika, već je nastavio kretanje u pravcu Meljina. Kada je naknadno zaustavljen, odbio je da se podrvgne analizi krvi radi provjere prisustva alkohola u organizmu. Sudija Vojvodić mu je za počinjene prekšaje izrekao jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 30 dana. Kako je utvrđeno da je okrivljeni upravljao motorciklom iako nema položen vozački ispit bilo koje kategorije vozila, istome je za taj prekršaj izrečena i novčana kazna u iznosu od 300.00 eura- navedeno je juče u saopštenju.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga