Skip to main content


Po predmetu formiranom na osnovu „SKY-a“: Uhapšen Radovan Pantović, saradnik kavčanaIlustracija

Radovan Pantović uhapšen je  po nalogu SDT-a  u ponovo formiranom predmetu po dostavljenom materijalu sa aplikacije sky ecc, saznaje portal Dan. On je u evidenciji policije označen kao saradnik kavačkog klana.

-U krivičnom predmetu koji je, u maju ove godine, po nalogu glavnog specijalnog tužioca, ponovo formiran, po materijalu EUROPOL-a i francuskih pravosudnih organa, dostavljenom u julu i decembru prošle godine, danas je lišen slobode i R. P., zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i produženo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga- navode iz SDT-a.

Dodaju:“ Lišenje slobode je izvršeno od strane službenika Specijalnog policijskog odjeljenja, a po nalogu specijalnog tužioca, kojem će osumnjičeni, od strane policije, biti sproveden na salsušanje u zakonskom roku“.

-Takođe, službenici Specijalnog policijskog odjeljenja vrše pretresanje stanova i durgih prostorija lica lišenog slobode, na više lokacija u zemlji- saopšteno je iz SDT-a.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci