Eko Centar DELFIN

Počela realizacija projekta „Održivi razvoj – da ZNAM i da ČINIM“

Eko Centar DELFIN u saradnji sa NVO ECOM i O.Š. Ivo Vizin sa Prčanja i O.Š. Nikola Đurković sa Radanovićia, realizuje projekat „Održivi razvoj – da ZNAM i da ČINIM“.
Eko Centar DELFIN u saradnji sa NVO ECOM i O.Š. Ivo Vizin sa Prčanja i O.Š. Nikola Đurković sa Radanovićia, realizuje projekat „Održivi razvoj – da ZNAM i da ČINIM“.Cilj projekta je da kroz povezivanje mladih i sprovođenje neformalnog edukativnog programa , damo doprinos postizanju nacionalnih ciljeva u obrazovanju za održivi razvoj. Kroz neformalni edukativni program učenici ove dvije obrazovne institucije će unaprijediti svoja znanja o globalnim ciljevima održivog razvoja, prirodnoj i kulturnoj baštini, energetskoj efikasnosti, održivom upravljanju otpadom i sticati vještine i znanja medijske pismenosti.

Projekat je podržan u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu2 – ReLOaD2, koji finansira Evropska Unija, a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP). U  Crnoj Gori , ReLOaD2 program, realizuje se u partnerstvu sa petnaest lokalnih samouprava, u okviru pet klastera. Projekat „Održivi razvoj – da ZNAM i da ČINIM“, realizuje se u okviru Klastera Coastal Mates (Opštine, Budva, Herceg Novi, Kotor i Tivat).Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga