• Početak
  • Vijesti
  • Društvo
  • Pod crnogorskom zastavom plove 354 jahte, od kojih je 41 u vlasništvu crnogorskih državljana

Vlasnici uglavnom Rusi i Srbi

Pod crnogorskom zastavom plove 354 jahte, od kojih je 41 u vlasništvu crnogorskih državljana

Pod crnogorskom zastavom plove 354 jahte, od kojih je 41 u vlasništvu crnogorskih državljana ,objavljeno je na sajtu Vlade Crne Gore.
Pod crnogorskom zastavom plove 354 jahte, od kojih je 41 u vlasništvu crnogorskih državljana ,objavljeno je na sajtu Vlade Crne Gore.U registar jahti u koji su upisana plovila duža od sedam metara, svoje jahte upisali su većinom državljani Rusije, Srbije, Ukrajine, Bjelorusije, Italije, Sjedinjenih Američkih Država,  Češke, Bosne i Hercegovine i Velike Britanije.

Državljani Srbije i Rusije registrovali su po 99 plovila. U registar je upisano 17 jahti državljana Ukrajine, devet čiji vlasnici imaju pasoš Britanskih djevičanskih ostrva, sedam koje pripadaju državljanima Češke, a po osam plovila su registrovali državljani Bosne i Hercegovine i SAD.

U registar su upisane i jahte iz Kazahstana, Hrvatske, Litvanije, Holandije, Kuvajta, Estonije, Kanade po dvije, Italije, Kipra, Austrije i Francuske po tri, Njemačke i Velike Britanije po četiri , Bjelorusije pet, dok su državljani Lihtenštjna, Maršalskih ostrva, Litvanije, Egipta, Japana, Sejšelskih ostrva, Malte, Jermenije, Moldavije , Rumunije, Izraela, Letonije, Norveške, Gruzije, Južne Afrike, Hong Konga, Makedonije i Slovenije, registrovali po jedno luksuzno plovilo.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga