NEVRIJEME

Poplave u Zelenici: Voda prodrla u kuće, nadležni nemaju rješenje za ovaj problem

Višegodišnji problem u Zelenici opet se pojavio sa prvom obilnijom kišom. Naime, potok koji godinama nije proširen, usljed velikih padavina poplavi, a vodena bujica se izlije u obližnje kuće. Upravo ovo se i desilo sinoć, kada su polavljeni stambeni objekti, nekadašnjeg PKB-a, gdje ej voda prodrla unutar kuća.
Višegodišnji problem u Zelenici opet se pojavio sa prvom obilnijom kišom. Naime, potok koji godinama nije proširen, usljed velikih padavina poplavi, a vodena bujica se izlije u obližnje kuće. Upravo ovo se i desilo sinoć, kada su polavljeni stambeni objekti, nekadašnjeg PKB-a, gdje ej voda prodrla unutar kuća.Mještani Zelenike, kojima je prodrla voda u kuće, za Jadran Boku kažu da je Služba zaštite i spašavanja u toku noći izašla na teren, ali sa tolikom količinom vode se nisu mogli izboriti.

Kako bi izbjegli totalnu štetu, mještani su uspjeli da isključe uređaje sa napajanja, ali je većina ostala pod vodom.

Ovaj proble, dodaju, već godinama traje, a od obećanja da će biti riješen nema ništa.

„Postavljamo vreće na vrata, ali je voda sada došla sa druge strane i jednostavno nismo mogli ništa da uradimo već samo da nijemo posmatramo kako voda ulazi u dom“, ističu mještani.

Kažu da je došlo krajnje vrijeme da se nadležne institucije pozabave njima, kako bi se spriječile buduće havarije.Komentari

1 Komentar
Najstarije
Najnovije Najviše glasova
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Ne sekirajte se. Nova autobuska stanica u Igalu ce rijesiti sve novske probleme.I kolektor i divlje prikljucke ne njega i poplocavanje Kalalonge i eliminisanje poplavljivanja i….


Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga