Sutra se nastavlja

Potraga za dječakom: More pretraženo i sonarom, ronioci ne odustaju

Danas je osmi dan potrage za dječakom koje je talas povukao u more, 17. januara na jednoj hercegnovskoj plaži kada je bila jaka oluja
Danas je osmi dan potrage za dječakom koje je talas povukao u more, 17. januara na jednoj hercegnovskoj plaži kada je bila jaka olujaDanašnja potraga za dječakom kojeg je talas povukao u more 17. januara približava se kraju. Ronioci su još pod vodom ,a kraj potrage se očekuje oko 15 časova.

-Upravo je pri kraju akcija potrage za dječakom. Uradili smo sve…Ronioci iz Bijele, Mornarice, Uprave pomorske sigurnosti, Vatrogasi Kotor., čamac Lučke kapetanije, Vojni helikopter..Čitav dio od Hotela Plaže ka Njivicama, odnosno Kobili je pretražen uz obalu i po dubini. Upotrebljen je dron Uprave pomorske sigurnosti i Upravljanja lukama Takođe, akciji se pridružio i čamac  Zavoda za hidrometeorolohiju koji sa bočnim skenerom, sonarom, radi pretragu od Meljina skroz do iza  Kobile na 15, sada i na 30 metara…Akcija će oko 15 časova da se završi i sjutra ako dozvoli vrijeme idemo dalje sa akcijom- kazao je u izjavi za portal Dan Žarko Lukšić pomoćnik direktora Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama.

Potraga se nastavlja sjutra.

Uskoro opširnije…Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga