Kabinet predsjednika opštine Kotor

Predsjednik Jokić dodijelio plakete službenicima Uprave policije – OB Kotor

Predsjednik Opštine Kotor, Vladimir Jokić sa potpredsjednicima Opštine Sinišom Kovačevićem i Nebojšom Ševaljevićem je danas uručio plakete za poseban doprinos očuvanju bezbijednosti lica i sigurnosti imovine u lokalnoj zajednici službenicima Uprave policije – Odjeljenje bezbijednosti Kotor, Radovanu Todoroviću i Nebojši Tijaniću.
Predsjednik Opštine Kotor, Vladimir Jokić sa potpredsjednicima Opštine Sinišom Kovačevićem i Nebojšom Ševaljevićem je danas uručio plakete za poseban doprinos očuvanju bezbijednosti lica i sigurnosti imovine u lokalnoj zajednici službenicima Uprave policije – Odjeljenje bezbijednosti Kotor, Radovanu Todoroviću i Nebojši Tijaniću.Predsjednik Jokić se prisutnima zahvalio u ime Opštine i u svoje lično ime na saradnji u godini za nama, kao i na angažovanosti u uslovima u kojima rade, a koji su daleko od onoga kako bi trebalo da bude.

„Opština već priprema preduslove da sa sindikatima uđe u proces potpisivanja Ugovora o ustupanju parcele i ostalim uslovima kada je u pitanju projekat stanogradnja, i očekujem da ćemo taj Ugovor potpisati u prvoj polovini 2023. godine“, kazao je on.

Načelnik Odjeljenja bezbijednosti Kotor, Veljko Knežević je iskazao zadovoljstvo zbog upriličenog susreta i zbog toga što je Opština prepoznala njihov rad i doprinos zajednici.

„Najveći dio policijske odgovornosti je prevencija kojom se utiče na sprečavanje krivičnih i prekršajnih djela. Istakao bih takođe na u ovoj godini nijesmo imali na teritoriji Kotora nijednu saobraćajnu nezgodu sa smrtnim ishodom“, rekao je Knežević.

Predsjednik Jokić je istakao da Opština stoji na raspolaganju Odjeljenju bezbijednosti Kotor i zaposlenima za sve što je u našoj nadležnosti i u skladu sa mogućnostima lokalne samouprave.

GalerijaKomentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services