košarkaški teren

Privode se kraju radovi na košarkaškom terenu u centru Tivta

Menadžerka Opštine Tivat se posebno zahvalila Komunalnom preduzeću na pomoći u akcijama uređenja školskih i drugih terena.Rekonstrukcija košarkaškog igrališta u centru grada počela je prošle sedmice na inicijativu Opštine Tivat.

Radove na terenu izvodi Komunalno preduzeće, a završetak se očekuje do kraja sedmice, ukoliko vremenski uslovi dozvole.

Menadžerka opštine Tivat Patricia Pobrić tim povodom za naš radio ističe:

“Počeli su time što se ofarbalo i išmirgalo street work-out igralište. Skinula se stala ograda i onda nam je nekoliko dana trebalo da zamolimo građane za pristup ogradi sa korpom. Bilo je teško jer su se neki bunili što se uopšte radi igralište. Veoma je teško izaći na kraj sa tim konfliktnim željama građana u vezi ovakvih radova”.

Uprkos problemima koje su radnici Komunalnog imali prilikom dovođenja korpe za visinske radove, Pobrić ističe da se završetak radova očekuje najkasnije iduće sedmice:

“Predstoji nam jedan kišni period, pa ćemo možda produžiti radove do početka iduće sedmice. Imali smo malo poteškoća sa blokiranjem parkinga kako bi korpa mogla prići ogradi. Moramo se zahvaliti Komunalnom preduzeću Tivat koje nam u posljednje vrijeme uveliko pomaže u aktivnostima koje se tiču školskih igrališta i dvorišta, sveukupno u pripremi za školsku godinu i narednu zimsku sezonu”, poručila je Pobrić.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga