Pronađeni amfetamin i marihuana, podnijete prekršajne i krivična prijave

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ su, preduzimajući planske aktivnosti na suzbijanju i sprečavanju tzv. ulične prodaje narkotika, u naselju Sveti Stasije u Kotoru, pronašli odbačeno 15 kesica sa amfetaminom.Kako je saopšteno iz Uprave policije, N.V. (17) se, kada je primijetilo policijske službenike, krenuo je da bježi i tom prilikom od sebe odbacilo kutiju u kojoj se nalazila ova droga.

– Od njega su u službenim prostorijama prikupljena obavještenja na zapisnik, te je nakon konsultacija sa tužiocem policija protiv ovoga lica podnijela krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, navode iz UP.

Osim toga, istog dana oko 16.30 časova u mjestu Radanovići, opština Kotor, policijski službenici su kontrolisali B.M. (26) iz Srbije, kod kojeg je pronađeno manje pvc pakovanje sa sadržajem opojne droge marihuana.

– Protiv ovog lica podnijeta je prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga i on je priveden nadležnom sudiji, dodaju oni.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga