• Početak
  • Vijesti
  • Društvo
  • Raspisan tender za završetak gradnje saobraćajnice MR2 u Tivtu – Vrijednost radova 950.000 eur-a

Opština Tivat

Raspisan tender za završetak gradnje saobraćajnice MR2 u Tivtu – Vrijednost radova 950.000 eur-a

Opština Tivat raspisala je tender za izvođenje preostalih radova na izgradnji saobraćajnce MR2. Vrijednost tendera je 785.175 EUR bez, odnosno 950.000 EUR sa uračunatim PDV-om.
Opština Tivat raspisala je tender za izvođenje preostalih radova na izgradnji saobraćajnce MR2. Vrijednost tendera je 785.175 EUR bez, odnosno 950.000 EUR sa uračunatim PDV-om.Kako se može vidjeti u pozivu, radovi se izvode prema revidovanom projektu koje je izradila firma Via project.

Ponude se dostavljaju najkasnije do 21. oktobra do 12 sati. Njihovo otvaranje održaće se istog dana u 12:30.

Podsjetimo, saobraćajnica MR2 dužine 605 metara, koja predstavlja nastavak već izgrađene saobraćajnice MR 1 i njen produžetak ka kompleksu projekta Luštica Bay u Radovićima počela je u junu 2021. godine. Za izvođača radova izabrana je kompanija Civil engineer iz Podgorice, a vrijednost radova procijenjena na 1,15 mil EUR. Ugovorom je bilo predviđeno da radovi traju 300 dana od dana uvođenja izvođača u posao.

U junu ove godine, predsjednik Opštine Tivat Željko Komnenović najavio je raskidanje ugovora sa kompanijom Civil engineer zbog nepoštovanja rokova i ugovorenih obaveza. Mjesec dana kasnije kazao je da je ugovor i raskinut, te najavio tender za izbor novog izvođača radova.

Novom MR2 saobraćajnicom obuhvaćena je i izgradnja jednog kružnog toka koji će je povezati sa postojećim MR 1 i starom saobraćajnicom za uvalu Pržna, obostranih trotoara i biciklističkih staza, kao i jednog podzemnog pješačkog prelaza, a predviđeno je i postavljenje nove atmosferske kanalizacije, te vodovodnih i instalacija slabe i jake struje.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezani članci


Pratite nas i putem iOS i Android aplikacije

Jadran Novi® 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services

Home
Vijesti
Radio
Pretraga