Skip to main content


Realizovani i planirani brojni projekti u SC IgaloFoto: FB SC Igalo

Rukovodstvo hotela „Plej“, koji posluje u okviru Sportskog centra Igalo, zadovoljno je poslovanjem, koje je u odnosu na prethodnu godinu 30% bolje. Ova godina gotovo je uspješna kao 2019., u kojoj su ostvarili dobre rezultate.

Kako je za RTHN kazao direktor Sportskog centra Igalo Radovan Ralević zbog epidemioloških mjera bilo je otkazanih aranžmana u hotelu, a godinu pandemije su iskoristili za poboljšanje rada preduzeća.

Uz inicijativu i podršku opštine, pored obnove parketa u Sportskom centru koji je završen prethodne godine, kroz međunarodni projekat dobili su grijanje na pelet.

-Projekat, vrijednosti oko 186 hiljada eura, se privodi kraju. Računamo da ćemo prvi put u pogon pustiti drugom polovinom januara. Uz to smo, takođe, uradili jednu dobru stvar, instalirali smo protočni bojler od 1.500 litara, koji će omogućiti grijanje tople vode za sportiste, kazao je on.

Kako dodaje uz pomoć ministarstva, direktorata za sport i opštine Herceg Novi, u planu je i adaptacija otvorenih terena koji su u lošem stanju.

-Instalacijom tih podloga i svim propratnim elementima, dobićemo dodatnu ponudu, jer imamo tržište za tu vrstu i sportova i programa kroz razne projekte i za lokalno stanovništvo. Ti projekti će generalno donijeti više aktivnosti, počevši od naših građana, koji će imati prostora za komercijalni program, do sezonskog djela, gdje ćemo imati veliki broj ekipa koji će kod nas doći na pripreme, nastavio je Ralević.

Uprava hotela Plej se prvenstveno bazira na dolazak sportista, a prve ekipe na pripreme dolaze već u januaru.

-Pored fudbalskih, imamo siguran dolazak jedne rukometne ekipe na više dana. U periodu Praznika mimoze već imamo rezervacije i lokalnih klubova koje će dovesti ekipe na razne turnire, tako da u januaru i februsaru okvirno imamo dosta ekipa koje će posjetiti naš grad, rekao je Ralević.

Kako je zaključio, nezahvalno je prognozirati, ali se nada da će epidemiološka situacija dozvoliti da naredna godina donese još bolji efekat poslovanja.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare